Suomen INFRA Palvelu Oy on avustanut Turun Toriparkin rakennuttajaorganisaatiota infrarakentamisen valvonnassa ja rakennuttamisessa. Tilaajana on T-Park Oy. Toriparkki on valmis ja asiakkaiden käytössä. Tori ja sitä ympäröivien katujen sekä niiden alapuolisten tilojen rakentaminen on parhaillaan käynnissä (Kiinteistö Oy Metro) ja myös siinä SIP Oy toimii infra-valvojana. Projekti sisältää Kauppiaskadun alle rakennettavien tilojen lisäksi koko kadun vesihuollon siirtämisen kadun alle betonirakenteisiin.

Kaupunkikuvan täydennysrakentaminen vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja myös katujen maanalaisten tekniikoiden suunnittelulta ja toteutukselta. Me SIP:issä koemme, että on ollut etuoikeus olla mukana ja seurata rautaisten alan ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia innovatiivisia ratkaisuja, jotta iso vaativa kokonaisuus rakentuu vanhaan, jo rakennettuun ympäristöön. Ympäröivää uudisrakennetta määrittelee aina osittain olemassa olevat rakenteet, eikä kaikkea voi purkaa.

Harmina isoissa hankkeissa on ympäristölle aiheutettu iso haitta. Ykkösprioriteettina on aina ihmisten ja työmaan turvallisuus. Malttaessamme hieman odottaa lopputulos palkitsee upeudellaan!